ЗаПРЕСували

ЗаПРЕСували

Нагадаю, саме бійці так званої «Кримської самооборони», безпосередньо підпорядковані «головнокомандувачу» Криму Сергію Аксьонову (він особисто приймав у них військову присягу), затримували й кидали у підвали республіканського призовного пункту місцевих автомайданівців, проукраїнських активістів, що виступали проти проведення референдуму за приєднання до Росії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Останній доказ» Рiната

«Останній доказ» Рiната

Схоже, олігарх всія Донеччини Ахметов продовжує займати позицію «і нашим, і вашим», яка наразі перейшла в активну фазу «бурхливої діяльності». У вечір понеділка «король Донбасу» досить емоційно звернувся з блакитних екранів до мешканців сходу і закликав робітників своїх підприємств вийти на попереджувальний страйк проти сепаратизму.

Сила є — вiтрил не треба

Сила є — вiтрил не треба

Учора з Київського водосховища стартував унікальний заплив по Дніпру до Чорного моря. Двоє мешканців столиці, Дмитро Чехоєв і Дмитро Долгий, планують подолати дистанцію понад 1000 кілометрів на двомісній каркасній байдарці «NERIS Валькірія-2», оснащенiй лише веслами. Їхнiй маршрут пролягатиме від Київської ГЕС і далі через Канів, Черкаси, Дніпропетровськ, аж до Очакова.

Як iз відра

Як iз відра

Минулої ночі територією країни пройшли грозові дощі, що супроводжувалися шквалами та сильними поривами вітру. Внаслідок несприятливих погодних умов у восьми областях України було знеструмлено 440 населених пунктів.

«Гори воно вогнем!» — подумав. І підпалив

«Гори воно вогнем!» — подумав. І підпалив

Коли в селі Залізці Зборівського району Тернопільщини минулого тижня вночі запалали з невеликим проміжком часу дві церкви, селяни вирішили, що це вже прибули і почали свою підступну діяльність російські диверсанти чи терористи зі східних областей. Тим паче що в попередні дні ЗМІ постійно попереджували про таку загрозу.

Черкаськi «вiннi-пухи»

Черкаськi «вiннi-пухи»

У Черкаському зоопарку, де «прописані» 2500 тварин, з’явилося кудлате поповнення. Тут народилися троє бурих ведмедиків. Щасливими батьками стали двадцятирічна ведмедиця Юля і ведмідь Вася.

Бойовиків порахували

Бойовиків порахували

Усе більше фактів засвідчує падіння рівня підтримки дій сепаратистів населенням Донбасу. І справа не лише в тому, що терористам Слов’янська, Краматорська чи Горлівки ніде брати нових добровольців «на передову». Не лише в учорашньому велелюдному попереджувальному страйку робітників, до якого закликав олігарх Рінат Ахметов.

І мова моя солов’їна...

І мова моя солов’їна...

Останні події в Україні значно підвищили градус патріотизму в суспільстві. Тепер державний прапор, як і українська мова, — не просто символи, а засіб самоідентифікації українців. При цьому більшість українців виступають за те, щоб єдиною державною мовою в Україні була українська — російську мову в статусі другої державної бачать лише 25,3%.

Всі статті рубрики