Бізнес не пахне

Бізнес не пахне

Син віце-президента США Хантер Байден та екс-президент Польщі Александр Квасневський входять до складу Незалежної ради директорів концерну Burisma Holdings, основним власником якого є колишній міністр в уряді Януковича—Азарова Микола Злочевський, повідомляє американський інтернет-портал новин Buzzfeed.

Велика вода наближається

Велика вода наближається

«У нас тут жах. Півміста без світла. Багато де так позаливало, що і хати в воді, і машини пливуть. А дощ не перестає, а валить, як скажений. І холодрига. І так, кажуть, буде до суботи...» — пише у «Фейсбуці» мешканка Сараєва, українка Уляна. Їй іще пощастило — сім’я Уляни живе в багатоповерховому будинку далеко від річок, тож принаймні вичерпувати воду з оселі не доведеться.

«Зауралля» в центрі Європи

«Зауралля» в центрі Європи

Днями один політичний коментатор назвав нещодавню пропозицію прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана надати автономію українським угорцям «політикою Зауралля», тим самим натякнувши, звідки мадяри прийшли до Європи тисячу років тому.

Україна — це Європа!

Україна — це Європа!

Цієї суботи, 17 травня, у Києві традиційно відбудеться святкування Дня Європи. Як повідомляє Київська міськдержадміністрація, святкування розпочнеться на Михайлівській площі, де на головній сцені відбудеться урочиста церемонія відкриття Дня Європи.

Всі статті рубрики