Новорічний стіл — яскравий та апетитний: рецепт салату «Яскравий калейдоскоп»
Коли холодець зварений, голубці накручені, гуска запечена, час подумати і про салати, які, без сумніву, стануть окрасою столу. >>
Стартова ціна за знаменитий Будинок губернатора на аукціоні становитиме 10 мільйонів гривень. Ці гроші поповнять мізерний бюджет Херсонської області.
У розкішному особняку в центрі Херсона в радянські часи проживали перші секретарі обкому партії, а за часи незалежності України — голови облдержадміністрації. Останнім мешканцем цього будинку був екс-«губернатор» Херсонщини Микола Костяк. Після зміни влади в області будинок для прийому офіційних делегацій перейшов iз міської в обласну комунальну власність. Відомо, що проживання VIP-персон у цьому приміщенні щорічно обходилося державі в півмільйона гривень.
«Охочих купити з аукціону знаменитий будинок виявилося більш ніж достатньо», — розповідає нинішній голова ОДА Юрій Одарченко.
Зараз двері особняка відкриті для вільного доступу як простих людей, так і журналістів. Раніше особняк посилено охороняли. Однак після того як Микола Костяк передав свої повноваження Самообороні херсонського Євромайдану, силовики звільнили приміщення.
Коли холодець зварений, голубці накручені, гуска запечена, час подумати і про салати, які, без сумніву, стануть окрасою столу. >>
Минулого тижня на вулиці Сковороди у Полтаві між цивільним чоловіком і двома поліцейськими Полтавського райвідділу поліції, які були при виконанні службових обов’язків, виник конфлікт. >>
На території Львівської громади в межах осінньої кампанії профілактики поширення вірусу сказу розповсюдили 2 тис. 250 вакцин для диких тварин, здебільшого лисиць, повідомило «Суспільне. Львів», посилаючись на пресслужбу Львівської міської ради. >>
Найкраща вулиця в селищі Нові Санжари Полтавської області носить ім’я першого українського космонавта Леоніда Каденюка. >>
«Чорна п’ятниця» (Black Friday) — давно не п’ятниця, а цілий «чорний тиждень». >>
Далеко не всім повезло їсти свіжоспечений хліб просто з печі, коли духмяна скоринка ще гаряча, і запивати його свіжим парним молоком, адже не всі мали чи мають бабусю в селі, яка ще не забула старовинні рецепти приготування домашнього хліба. >>