Рада зі східним присмаком

Рада зі східним присмаком

На момент, коли ми готували цей номер до друку, Верховна Рада України розглядала та приймала закони, так чи інакше дотичні до ситуації в Криму та на сході України. Винятком iз цього переліку стали хіба що зміни до Закону «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», який полегшив Верховній Раді та Президенту звільнення членів Нацради.

Народним ополченням — по зовнішньому ворогу

Народним ополченням — по зовнішньому ворогу

Те, що російські загарбники вже не зупиняться і просто так не підуть iз південного сходу України, очевидно кожному. Амбіції Кремля сягнули навколопланетних просторів, і це не жарт, адже російський віце-прем’єр Дмитро Рогозін заявив, що в планах РФ — колонізація Місяця та Марсу. Такі наміри мали б засмутити Казахстан, бо Рогозін додав також, що для здійснення космічних програм Росії знадобиться Байконур.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І знову «він чи вона?»

І знову «він чи вона?»

Попри війну з Росією, навіть усупереч їй, в Україні продовжуються виборчі перегони. Як уже можна визначити за соціологічними опитуваннями, фаворит змагань один — Петро Порошенко. Скласти йому конкуренцію намагається лише Юлія Тимошенко. Всі інші численні кандидати, що називається, пасуть задніх.

«Регіони» втрачають регіон

«Регіони» втрачають регіон

Як і очікувалось, надзвичайний з’їзд Партії регіонів, котрий проходив позавчора ввечері у Донецьку, висунув Києву низку вимог. Це — децентралізація влади, референдум, бюджетна автономія та російська мова як друга державна. «Регіонали», які збиралися на з’їзд не далі як три тижні тому, недарма призначили місцем нової зустрічі Донбас.

Всі статті рубрики