За «зеленого чоловічка» — 10 тисяч «зелених»

За «зеленого чоловічка» — 10 тисяч «зелених»

Ця інформація з’явилася поки що тільки на сторінці у «Фейсбуці» впливового заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Бориса Філатова. «У нас є пропозиція. За кожного переданого «зеленого чоловічка», він же найманець, який ступив на нашу спільну землю i намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні — винагорода 10 000 доларiв США», — зазначає посадовець.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто з автоматом прийде...

Хто з автоматом прийде...

У Маріуполі вночі з середи на четвер була атакована військова частина Національної гвардії. МВС провело операцію, у результаті якої, за попередніми даними, 3 бойовикiв убито, 13 поранено, 63 затримано. Серед службовців МВС втрат немає.

ВiдоКРИМленi

ВiдоКРИМленi

За місяць після проведення референдуму у Криму Верховна Рада нарешті прийняла закон, який пояснює, що ж робити українцям, які залишилися на території Криму і не полишатимуть своїх домівок на півострові.

Писанковий рай

Писанковий рай

Сині, жовті та золоті дерева, а на них цілі грона... кольорових яєць. Такою інсталяцією зустрічає відвідувачів подвір’я Національного заповідника «Софія Київська». 17 квітня там відбулося відкриття Великоднього фестивалю. Цьогорічна колекція писанок налічує 30 тисяч штук.

«Вконтакті» з ФСБ

«Вконтакті» з ФСБ

Федеральна служба безпеки Росії вимагала від соціальної мережі «Вконтакті» особисті дані організаторів груп Євромайдану, повідомив на своїй сторінці засновник соцмережі Павло Дуров.

Всі статті рубрики