ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Граблі — шлагбаум для «Металіста»

Граблі — шлагбаум для «Металіста»

За 22 роки проведення чемпіонатів України нинішній сезон став першим, у якому боротьба за «золото» розгорілася одразу між чотирма командами. Щоправда, позавчора, коли завершилися матчі 24–го туру, чемпіонський «пул» зазнав однієї втрати. Після поразки «Металіста» в Києві його шанси на чемпіонство стали примарними. Водночас деякі експерти вважають, що й динамівцям, які наразі відстають від лідера першості, «Шахтаря», на п’ять очок, буде складно піднятися на вершину турнірної таблиці, навіть якщо підопічні Олега Блохіна 16 квітня вдома переграють «гірників».

«Синьо–жовті» повтори

«Синьо–жовті» повтори

Попри те, що нинішній сезон у Кубку Девіса українська збірна проводить без першої ракетки країни Олександра Долгополова, команда Михайла Філіми знову (вдруге поспіль) отримала право зіграти в «плей–оф» Світової групи, перегравши минулого уїк–енду в матчі другого раунду Першої групи Євро–Африканської зони шведів.

Жінками єдиними

Жінками єдиними

На чемпіонат Європи з важкої атлетики, що 4 квітня стартував у Тель–Авіві, українська збірна вирушила без низки своїх лідерів. Особливо відчутними виявилися кадрові втрати в чоловічій команді. По суті, на єврофорум поїхали її «другі номери».

Всі статті рубрики