Материнський інстинкт

14.03.2014
Материнський інстинкт

Модель Наомі Кемпбелл.

Оскільки наші телеканали запозичують на Заході абсолютну більшість форматів своїх шоу, то, не виключено, колись і в Україні в ефір вийде розважальна програма The Face («Обличчя») про вишкіл модельок–початківців. Наразі другий сезон цього шоу тиждень як іде в ефірі американського каналу Oxygen. Не дивно, що в центрі уваги ЗМІ знову опинилася його ведуча – зіркова модель Наомі Кемпбелл.

«Я в тому віці, коли повністю усвідомлюю, що хочу дитину. Я й раніше часто говорила у своїх інтерв’ю про дітей, але тепер я дійсно хочу стати матір’ю — незалежно від того, чи буде зі мною поруч чоловік», — таким зізнанням 43–річна «Чорна Пантера» підігріла додатковий інтерес журналістів. За словами Наомі, наразі її материнський інстинкт виявляється саме в тому, що вона опікується юними учасницями свого шоу.

Одна з них – Кіра Діхтяр із Москви – на стосунках із Кемпбелл вирішила зробити собі додаткову «розкрутку» і заявила, що ведуча довела її до нервового зриву. Росіянка стверджує, нібито мусить коштом каналу проходити лікування в психотерапевта, а все через те, що Наомі «випліскувала на мене всю свою негативну енергію». Надмірну нелюбов зірки до її персони Кіра пояснює своїм російським походженням – мовляв, Кемпбелл зненавиділа всіх росіян після розлучення з бойфрендом, мільярдером Владиславом Дороніним, який так і не повів темношкіру красуню під вінець.

Нагадаємо, стосунки Наомі та багатія з Росії закінчилися влітку минулого року. Відтоді британська модель так і не знайшла собі нового бойфренда, зате поринула в роботу. «Мені подобається навчати. Я з дівчатами була день у день протягом десяти тижнів. Коли проект переривається, я розумію, як сильно сумую за своїми вихованками», — розповіла «Чорна Пантера» про прив’язаність до The Face.