Чого хоче жінка

Чого хоче жінка

Згідно з даними соцопитування, проведеного з 8 по 18 лютого Київським міжнародним інститутом соціології, переважна більшість жінок країни все–таки шанує 8 Березня. 28% iз них хотіли б отримати від чоловіків квіти (38% опитаних чоловіків мають намір їх подарувати), 12% жінок чекають уваги й турботи (лише 8% чоловіків зазначили цей пункт).

У Тернополі «ламають» традиції 8 Березня

У Тернополі «ламають» традиції 8 Березня

Цьогоріч популярність Міжнародного жіночого дня у Тернополі сягне критично низького рівня за весь час української Незалежності. Цього ж року, за результатами дослідження місцевих журналістів, масово відмовляються від традиційних урочистостей тернопільські освітяни — вчителі та працівники дошкільних установ.

Героям слава

Героям слава

Історія Майдану поповнилася ще одним трагічним записом. У середу в Тернополі поховали 31–річного Тараса Слободяна, який приєднався до протестів у Києві, ще коли вони тільки почалися. З приватних причин молодий чоловік, який працював методистом на факультеті міжнародного бізнесу і менеджменту Тернопільського національного економічного університету, розрахувався і поїхав iз рідного міста до столиці ще в жовтні.

КВІТуче міністерство

КВІТуче міністерство

Перший крок до такої відкритості міністр освiти i науки Сергiй Квiт продемонстрував уже на другий день після призначення, відзвітувавши перед журналістами про свої плани. «Головне, про що нам потрібно зараз думати, — якість освіти.

Міст для закоханих відкрито

Міст для закоханих відкрито

Знаменитий Міст закоханих, який майданівці підпалили, аби не допустити пересування по ньому силовиків, знову відкритий для романтиків. «УМ» вирішила на власні очі переконатися в цьому. На підході до мосту на очі потрапляє табличка: «Небезпечно. Тепер можна гуляти з своеєю кішкою. Подробиці про котів на на http://milagros.com.ua/, тут знають все.

Всі статті рубрики