А обабіч — геї з косами стоять...

11.02.2014

Нардеп від славної Партії регіонів Олег Царьов — на радість свого електорату — мужчина видний, активний і ризиковий. Щоранок — то «ньюс» для преси, щовечір — то новина для телеканалу! І кожен гострий виступ, — мов динаміт, кинутий вправною рукою у тім’ячко сонного суспільства. Але особливо вправно виходить у пана Олега ніжно дружити з Росією та палко ненавидіти прогнилий Захід.

Для банального прикладу — останні дві заяви, за вчора і позавчора, що у загальний контекст лягають, мов кинджал у ножни. «Після Олімпіади у Сочі Росія значно жорсткіше відреагує на українські події. 9 млн. росіян тут [Москва] не залишить у біді», — із млосним очікуванням у грудях написав законно обраний вітчизняний нардеп, а тоді, махнувши рукою на втому, непомітно пробрався у тил ворога, на віддалену Львівщину. «У Львові вже розпочалася висадка американських солдат», — відважно бив у набат із гарячої точки.

Але навіть спостерігаючи подібний героїзм, ніхто у країні й подумати не міг, що звитяга відважного Царьова зайде так далеко! Проте, як виявили журналісти сайта «Таблоїд», своїх рідних дітей, вирощених і батьківською рукою виплеканих, пан Олег віддав на навчання не до Челябінська чи Новосибірська, що було би логічно. А зовсім таки у протилежний бік — до міста Лондон, що у Великобританії.

Як саме оцінює Олег Царьов побут українських громадян на Заході, він сам пояснює максимально чітко, ясно і зрозуміло. «Права українських громадян там цінять значно менше, ніж свободи сексуальних меншин», — ще у листопаді написав він у своїй сторінці у «Фейсбуці».

Можна сказати, звичайно, що панічний страх перед геями в української верхівки поселився саме у листопаді, коли ми ледь не стали частиною Європи — і раніше все виглядало простіше. Але, навіть попри це, така легковажність активного штика провладної партії дивує. Бо так ризикувати своїми кровиночками — і заради чого?!

...А ліберальне мракобісся вже, судячи з усього, пустило коріння в молодших Царьових. І якщо Максим Царьов ще пам’ятає батьківські настанови на кухні і закликає зі столиці Англії до онлайн–боротьби з «Правим сектором» у бунтівному Києві, то дочка Оля зі викликами, схоже, не впоралася. Мало того, що фотографується, занадто ніжно притулившись до представниці своєї ж статі, так ще слухає зовсім не патріотичну музику. Замість слухати «Любе», мелодії котрих так любив наспівувати батько, Оля захоплюється групою «Плацебо», які й не приховують своєї нетрадиційної орієнтації. У мозок доньки «регіонала» вліз і такий собі виконавець Девід Боуї, що вважає себе бісексуалом.

Яку ж долю для своїх дітей бачить Олег Царьов — гідно працювати на світлих фабриках українських олігархів чи скніти у холодному і темному Лондоні, повному злих збоченців — він нам, мабуть, невдовзі розкаже у «Фейсбуці». Ну або це знову розкопають якісь надто шустрі журналісти.