ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Батьки і діти Білих Олімпіад

Батьки і діти Білих Олімпіад

Попри те, що офіційне відкриття сочинської Олімпіади почнеться сьогодні о 18:14 за київським часом (о 20:14 — як 2014 рік — за місцевим), учора на Іграх уже стартувала боротьба за медалі. Першими в бій пішли фігуристи, котрі змагаються в абсолютно новому, командному, виді.

«Синьо–жовта» домінанта

«Синьо–жовта» домінанта

Залишаючи на десерт поєдинок за участю українського та російського чемпіонів — «Шахтаря» й ЦСКА, організатори «Об’єднаного суперкубка» в Ізраїлі розраховували, що саме в цьому матчі визначиться доля переможця турніру. Однак ім’я володаря трофея стало відомим іще до початку заключного матчу на стадіоні «Ха–Мошава».

Сергій Бубка: Перемир’я має тривати не лише в період Олімпіади

Сергій Бубка: Перемир’я має тривати не лише в період Олімпіади

Президент НОК дав це інтерв’ю «Україні молодій» рівно за тиждень до відкриття Олімпіади–2014. До Краснодарського краю Сергій Бубка вилетів наступного дня. За зізнанням Сергія Назаровича, до того в Сочі він був востаннє років три тому, тож президент НОК України не мав змоги предметно прокоментувати особливості підготовки росіянами олімпійської інфраструктури — із численними недоробками, відсутністю перегородок між унітазами, фарбуванням трави в зелений колір та іншими курйозами, які зараз активно обговорюються в інтернеті.

Всі статті рубрики