Мільйон у чоботях

06.02.2014

Старі чоботи й куртка стали причиною запеклої ворожнечі двох подруг, які мешкають на кордоні з Росією в місті Житікара Кустанайської області Казахстану. Річ у тім, що одна з них подарувала ці предмети одягу іншій. А в чобітках, як виявилося, зберігалася схована «заначка» з грішми на суму приблизно мільйон тенге — майже 6,5 тисячі доларів. Ну й після того завертілося...

Як повідомляє «Інтерфакс», дарувачка забула про схований згорток із грішми, а коли згадала, попросила товаришку повернути капітал. Та, одначе, відмовилася виконати цю вимогу. Більше того, з’ясувалося, що жінка разом із родичкою вже витратили накопичення подруги у своїх інтересах.

Тоді колишня власниця чобіт звернулася до правоохоронних органів — мовляв, так і так, подарувала шмотки, але забула вийняти «заначку. Поліціянти відмовилися порушувати кримінальну справу. Після чого недолуга дарувачка написала заяву вже до обласного суду.

Орган Феміди таки став на бік позивачки і звелів нинішній власниці старих чобіт повернути випадково надбані кошти в повному обсязі. Утім «мільйонерка мимоволі» не поспішає виконувати судове рішення. Зрештою, воно ще не набуло законної чинності.