Смак виноградного листя

Смак виноградного листя

Голубці — одна зі страв традиційної української кухні. Втім м’ясний чи овочевий фарш можна загортати і в молоде листя червоного буряка чи виноградне листя. Щоправда, називаються ці страви вже по–іншому. «Закамуфльована» начинка у виноградному листі — це долма, популярніша в Азербайджані, Вірменії, Туреччинi, Алжирі й інших країнах, де більше «обгорток» росте на лозі.

Чаювання по–британськи чи по–французьки

Чаювання по–британськи чи по–французьки

Настрій буває різним. Для ласунів піднесеним його можуть зробити різні солодощі. Сьогодні пропонуємо підглянути, чим себе балують британці й французи.

Якщо ваш ранок починається з чаю, соку чи кави з булочкою, сирниками, млинцями, круасанами чи хлібцями, то рецепт курду — саме для вас.

Всі статті рубрики