ПРИКОЛИ про сварки між чоловіками і дружинами
— Чому ти п’єш горілку через соломинку?
— Лікар порадив триматися подалі від чарки. >>
Подорожі літаками першим класом — задоволення не з дешевих. Скажімо, вартість перельоту з Пекіна в Берлін із найбільш люксовим сервісом може становити навіть більше 8 тисяч євро. Звісно, якщо літати на коротші відстані й стежити за розпродажами, політ першим класом може бути більш доступним. Головне — квиток у перший клас дає право на безплатне ресторанне харчування та інші зручності VIP–зони аеропорту. Саме цим скористався один кмітливий китаєць.
Чоловік, ім’я якого сайт News.com.au не називає, купив один–єдиний квиток першого класу і щодня приходив в аеропорт міста Сіань (провінція Шеньсі), ситно обідав у ресторані, потім — міняв квиток на наступний день і йшов у своїх справах. Таким чином він прожив на безплатних VIP–харчах цілий рік! Ну, якщо не рахувати вартість одного квитка на літак.
Ідея, звичайно, хороша, але є одне «але». Після трьохсотого (!) «шарового» походу в ресторан аферист почав викликати підозри у співробітників аеропорту. Тим більше, що йдеться про VIP–зону, де великих натовпів немає й кожен «козирний» клієнт — на виду. І хоча працівники летовища довго не могли знайти правові шляхи, аби віднадити спритника від «годівниці», зрештою його викрили, змусили повернути квиток й заплатити за з’їдене.
— Чому ти п’єш горілку через соломинку?
— Лікар порадив триматися подалі від чарки. >>
Майбутній комедіант народився 6 січня 1955 року в сім’ї Еріка Аткінсона та Елли Мей Бембридж. >>
Про запуск лімітованого випуску “Третя Штурмова” за проєктом “Власна марка” оголосила Укрпошта. >>
Двоє українців перепливають Атлантичний океан, аби зібрати кошти на лікування та реабілітацію поранених військових: ветеран Іван Гаврилко та капітан і волонтер Дмитро Резвой на сьогодні пройшли на човні вже половину шляху. >>
Лео Мол (англ. Leo Mol; справжнє ім'я Леоні́д Григо́рович Молодожа́нин) - автор пам’ятників Тарасові Шевченку у Вінніпезі, Вашингтоні, Буенос-Айресі, Санкт-Петербурзі, Оттаві і Івано-Франківську. >>
Нещодавно я писала матеріал про переробку різдвяних ялинок у різних країнах Європи: ними годують тварин, опалюють приміщення чи удобрюють ґрунт. >>