Старі завдання для «нової мітли»

Старі завдання для «нової мітли»

В українському уряді — стрімкі кадрові зміни. Те, що вчорашнє засідання Кабміну проводитиме не рекордсмен–довгожитель на посаді Прем’єра Микола Азаров, а його перший заступник Сергій Арбузов, не змогли спрогнозувати навіть провідні політичні експерти.

Для тих, хто потребує

Для тих, хто потребує

Офіційний Київ домовився зi Світовим банком про суттєве розширення портфеля спільних проектів. Передумовою для такого рішення стали підсумки спільної роботи у минулому році. Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі в Україні Анатолій Максюта та директор Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Чимяо Фан відзначили: ця співпраця динамічно розвивається, а спектр сфер і напрямів розширюється.

Щоб засипати «повітряні ями»

Щоб засипати «повітряні ями»

Україна та Європейський Союз готуються до підписання трьох документів про сертифікацію та авіабезпеку. «Це меморандум, який полягає у зближенні сертифікаційних баз України та Євросоюзу, нові робочі домовленості з Європейською агенцією із авіаційної безпеки (EASA) і нова угода контролю за безпекою польотів (SAFA), — сказав голова Державіаслужби Анатолій Колесник і пояснив суть останнього нововведеня: Це коли наші повітряні судна перевіряють у Європі, а ми контролюємо європейські борти».

Всі статті рубрики