Невгамовна. Сексуальна. Домогосподарка

10.01.2014
Невгамовна. Сексуальна. Домогосподарка

Єва Лонгорія.

Рік іще тільки почався, а деякі глянцеві видання вже поспішають опублікувати перші зіркові рейтинги. Чи не найпершим встиг журнал Maxim, який уже в січні оголосив «Жінку року». Цей титул здобула зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія. На обкладинці 38–річна актриса позує у білій майці. А в інтерв’ю з цієї нагоди зізнається, що дуже розчулена вибором видання, на чиїй обкладинці вперше з’явилася 2005 року.

До слова, Лонгорія залишається єдиною жінкою, яку редакція Maxim двічі — в тому самому 2005–му і 2010 роках — називала «Найсексуальнішою з жінок».

Окрім того, Єва зізналася, що її зовнішність досить оманлива. «Багатьох людей, які знайомляться зі мною ближче, дивує, яка я насправді домашня. Якщо ви побачите мене вдома, то знадобиться певний час, аби змиритися з тим, що ця домогосподарка у фартусі і з борошном у волоссі — це та сама панянка із сексуальної обкладинки», — кокетує зірка.

А куховарити їй зараз є для кого. З листопада Лонгорія, якій досі не надто щастило в коханні, зустрічається із 45–річним бізнесменом Хосе Антоні Бастоном. І дуже сподівається, що після скандального розлучення зі зрадливим чоловіком, баскетболістом Тоні Паркером, і кількох невдалих романів із музикантами та мільйонерами, нарешті знайшла «того самого».