«Столична влада оголосила киянам війну»

«Столична влада оголосила киянам війну»

Уже понад два тижні в Київраді діють справжні дні «відкритих дверей» — сюди може прийти кожен охочий. У будівлі Київради «єврореволюціонери» знайдуть нічліг, медичну та психологічну допомогу. Тут вони не тільки відігріються від грудневої негоди, а навіть зможуть безкоштовно підстригтися.

Коротко і запекло

Коротко і запекло

Мітинг людей, привезених та скликаних Партією регіонів під гаслом «Збережемо Україну!», зібрав не 200 тисяч, як обіцяли організатори, а 50. Це — за даними столичної міліції. У суботу прихильники курсу Президента посходилися на Європейську площу організованими колонами. Проте по четвертій годині мітинг уже розійшовся.

Нетайожні ми люди

Нетайожні ми люди

Сьогодні о 18.00 Майдан знов скликає віче. «Запрошуємо всіх небайдужих киян i гостей міста на Майдан на велелюдний мітинг–протест: «Ні Тайожному союзу», — закликав учора Олег Тягнибок. За його словами, опозиція має інформацію про те, що Президент Янукович таки збирається підписати в Москві у вівторок документи щодо взаємодії України й Митного союзу.

Тисячі вогнів «Океану Ельзи»

Тисячі вогнів «Океану Ельзи»

Як і 9 років тому, під час Помаранчевої революції, «Океан Ельзи» виступив на Майдані перед мітингувальниками у своєму першому складі — Святослав Вакарчук (голос), Павло Гудімов (гітара), Юрій Хусточка (бас–гітара), Дмитро Шуров (клавіші), Денис Глінін (ударні).

«Золота» молодь України

«Золота» молодь України

«Круглий стіл», який з ініціативи першого Президента України Леоніда Кравчука відбувся 13 грудня, приніс кілька організаційних несподіванок, які неприємно здивували громадськість. Перша — «перебої» у прямій трансляції. Як тільки на екрані закінчився виступ Президента і почалося «соло» опозиції — екрани згасли.

Як зробити Миколу Яновича почесним пенсіонером?

Як зробити Миколу Яновича почесним пенсіонером?

Сьогодні у Миколи Азарова день народження. Саме сьогодні він досягнув пенсійного рубежа для держслужбовця — 65 років. Опозиція прагне зробити так, щоб цей день став останнім днем Азарова на важкій робочій ниві — збирає підписи у Верховній Раді за відставку голови уряду.

«Беркут» і жертви. Рахунок 0:0?

«Беркут» і жертви. Рахунок 0:0?

Крига скресла тільки у суботу вранці. Тобто за добу після того, як ПР почала звозити до Києва десятки тисяч своїх прихильників для участі в «антимайдані», коли столицю заполонили організовані сотні «тітушок», а у санаторіях під Києвом розташувалися закликані з усієї України близько 12 тисяч міліціонерів, і люди з обох боків штучно вибудуваних барикад з жахом очікували кривавих провокацій.

Всі статті рубрики