Розпуста із бюстом

17.12.2013
Розпуста із бюстом

Майлі Сайрус на балу «Джингл белл». (Рейтер.)

Американська поп–співачка Майлі Сайрус може й не знати про існування українського руху «Фемен», але за справу вона взялася ту саму. Днями 21–річна зірка виклала у «твіттері» своє фото в різдвяній стилістиці з оголеними грудьми. Щоправда, дівчина «прикрила» цицьки червоними сердечками з «фотошопу», написавши на них «Щасливого Різдва!». Виявляється, це не чергова епатажна витівка, а боротьба проти цензури.

Таким чином Майлі виступила на підтримку фільму «Звільни пипку». Це документальна стрічка режисера Ліни Еско, яка виходить в обмежений прокат у січні й кидає виклик американським законам про цензуру. Мета фільму — показати, що жорстокість на екранах США підлягає значно меншим заборонам, ніж оголене тіло, зокрема пипки жіночих грудей на ТБ зазвичай або розмивають, або закривають квадратами.

Що стосується Сайрус, то юна випускниця «Шоу Діснея» на мораль не надто зважає і регулярно роздягається на сцені та в кліпах, а іноді навіть імітує статеві акти перед величезними аудиторіями. Минулої п’ятниці на традиційному різдвяному балу «Джингл белл» у Нью–Йорку Майлі виступила в бордовому мікронаряді з червоними блискітками, виконавши запальний танець поруч із Санта–Клаусом.