Улюбленець жінок, зірок і політиків

Улюбленець жінок, зірок і політиків

Відомий російський художник Нікас Сафронов презентував у столичному «Музеї історії Києва» виставку «Вибране», до якої ввійшли 120 картин — пейзажі, портрети, натюрморти, символізм, графіка. Друзі пана Нікаса довго відмовляли його від поїздки в Україну, а тележурналісти лякали жахами і розправою на Майдані.

Зцілення «дивом»

Зцілення «дивом»

«Ці картини дарують відчуття затишку і спокою. Хочеться пригорнутися до них. І помолитися», — каже киянка Валентина. Роботи Інни Пантелемонової, які ми розглядаємо перед відкриттям її виставки в галереї MyGallery, справді не мають темних, гнітючих фарб.

Бути ведмедем

Бути ведмедем

Фільм «Красна Маланка» розповідає про село Красноїльськ Чернівецької області, якому вже понад 600 років. Місцеві жителі не поспішають полишати домівку задля галасливого мегаполісу, а коли їдуть на заробітки за кордон, вважають за обов’язок повернутися на свято Маланки 13–14 січня, навіть якщо доведеться пропустити Різдво.

На Європу подивитись, себе показати

На Європу подивитись, себе показати

Доки влада не може визначитись зі своїми планами стосовно Європи, Національна телекомпанія України вже рухається у цьому напрямi. Щоправда, ціль трохи менша — сцена у Копенгагені, яка, втім, на кілька днів об’єднає Європу під більш ніж двадцятьма прапорами у міжнародному музичному конкурсі. «Євробачення — 2014» відбуватиметься в Данії.

Всі статті рубрики