Йога і сльози

21.11.2013
Йога і сльози

Адам Левін.

Торік йому не вистачило зовсім трохи голосів, щоб очолити рейтинг найсексуальніших чоловіків світу, і першість здобув актор Ченнінг Таттум. Та на цей раз фронтмен групи Maroon 5 Адам Левін уже нікому не дав себе випередити і впевнено здобув титул The Sexiest Man Alive («Найсексуальніший із нині живих чоловіків»), яким щороку відзначає когось із зіркових мужчин журнал «Піпл». І хоча номер часопису з портретом Адама на обкладинці вийде лише завтра, результат голосування вже відомий — його навіть оголосили в ефірі американського шоу «Голос», де Левін є одним із суддів.

В інтерв’ю, яке дав «Піплу» 34–річний «сексі мен», Адам розповів, що займається йогою й любить ходити вдома голим, а під час перегляду зворушливих фільмів нерідко пускає сльозу.

На жаль для його прихильниць, серце красеня не вільне: музикант підтвердив, що невдовзі планує одружитися зі своєю дівчиною, моделлю «Вікторіяз сікрет» Бехаті Прінслу. «Дуже довго я був переконаний, що шлюб — це точно не для мене. Але все виявилося просто. Мабуть, просто прийшов мій час», — зазначив Левін, який до Бехаті близько року зустрічався з російською супермоделлю Анною В’яліциною, але вести її під вінець не поспішав. Із намібійкою Прінслу співак разом не набагато довше. Проте розійшовшись у березні після десятимісячного роману, вони зрозуміли, що таки не можуть одне без одного, зійшлися знову й одразу заручилися.