Ну й Мегера!

13.11.2013
Ну й Мегера!

Ірина Шейк.

«Янгольське» шоу компанії «Вікторіяз сікрет», яке традиційно є однією з найяскравіших подій року, цього разу відбудеться одразу без кількох найкрасивіших моделей «ВС». Так, через завершення контракту з брендом не вийде на подіум уже майже колишня дружина Орландо Блума Міранда Керр. З різних причин пропустять шоу екс–подружка Леонардо Ді Капріо Ерін Хізертон та російська топ–модель Анна В’яліцина. А днями з’ясувалося, що не зможе причепити крила янгола «ВС» іще одна відома росіянка — Ірина Шейк, 27–річна пасія футбольної зірки Кріштіано Роналдо.

Ірина — одна з найуспішніших «білизняних» моделей у світі: струнка, але водночас зі звабливими округлостями фігури. Проте цього разу їй справді не до «Вікторіяз сікрет». Шоу, яке відбудеться наприкінці листопада (а телевізійну трансляцію заплановано на 10 грудня), збігається в часі зі зйомками фільму «Геракл: Фінікійські війни». Участь у цій стрічці, як–не–як, стане дебютною роллю Ірини у великому кіно. Росіянка зіграє Мегеру — дружину головного героя, роль якого виконує Дуейн Джонсон.

Ірина Шайхлісламова (це справжнє прізвище Шейк) про Голлівуд мріяла давно, тож, зрозуміло, таку нагоду почати акторську кар’єру не пропустить. Але шанувальникам шоу «Секрету Вікторії» засмучуватися не варто, адже в програмі цьогорічного показу залишається ціла когорта найзірковіших «янголів» «ВС»: Алессандра Амбросіо, Кендіс Свейнпол, Адріана Ліма, Карлі Клосс, Даутцен Круз та інші.