«Іронія долі» з німецьким акцентом

12.11.2013

Ще не забулася новина про те, як роззява–британка замість іспанської Гранади полетіла в Гренаду на Кариби, а інтернет приніс новий курйоз подібного роду. П’яний житель німецького Ахена, розташованого в землі Північний Рейн — Вестфалія, випадково заїхав на таксі до сусідньої Бельгії.

Як повідомляє сайт «Смак подорожника», ця історія дечим нагадує сюжет «Іронії долі, або З легкою парою!». 27–річний чоловік напідпитку вийшов із нічного клубу й сів у припарковане поруч таксі. Водієві він сказав, що хоче поїхати додому («нах хауз»), не назвавши при цьому точної адреси. Очевидно, спожитий алкоголь заважав висловлюватись виразно, тож таксист не зміг правильно зрозуміти клієнта і вирішив, що той попросив відвезти його в Хаузет — бельгійське селище за 10 км від Ахена.

Коли таксист доставив п’яненького молодика до Бельгії, той усвідомив, що потрапив не туди, і протверезішав. Водій погодився відвезти чоловіка назад до Німеччини за домашньою­ адресою, вказаною вже виразно.

Однак коли замовлення було виконано, з’ясувалося, що в пасажира немає грошей, аби оплатити поїздку. Йшлося про 70 євро.

Німець вийшов із таксі і попрямував додому, не заплативши. Тепер йому загрожує судовий розгляд за обвинуваченням у шахрайстві...