«Залили сало за шкуру»

«Залили сало за шкуру»

Призначення на минулому тижні «губернатором» Львівщини чергового силовика — генерал–майора міліції Олега Сала, шокувало галичан. І не тому, що він не один рік носив генеральські лампаси, а через одіозність його постаті. «Львів’янам залили сала за шкуру» — цей афоризм останні дні шириться не лише у пресі, а й серед читачів.

«Клоуна на поруки? А Дудки!»

«Клоуна на поруки? А Дудки!»

Апеляційний суд Запорізької області відмовився видати на поруки Євгена Анісімова, затриманого 21 жовтня в аеропорту «Бориспіль» при спробі вилетіти до Греції (як повідомляла «УМ», епатажному бізнесмену, відомому у кримінальних колах на прізвисько Клоун, інкримінують здирництво).

Зазіхнули на святе

Зазіхнули на святе

Харківські правоохоронці розкрили групу шахраїв, які підібрали «ключ» до благодійних рахунків у «Приватбанку». За рік вони викачали близько 360 тисяч гривень. І оскільки кошти меценатів призначалися для дітей, хворих на рак, четверо малюків так і не дочекалися медичної допомоги.

П’яний «опер» за кермом

П’яний «опер» за кермом

На Черкащині завершився суд по резонансному ДТП, яке сталося з вини п’яного міліціонера Смілянського міськвідділу міліції. «У квітні цього року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи власним автомобілем, він скоїв наїзд на пішохода.

Всі статті рубрики