Земля ва–БАНК

Земля ва–БАНК

Учора в агенції «Українські новини» представники парламенту, виконавчої влади та експерти зібралися за «круглим» столом, щоб обговорити питання «Державний земельний банк: за чи проти». Ця тема останнім часом викликає гострі дискусії в суспільстві, адже створення нового гравця на земельному ринку не всім до вподоби.

А «Сорока» як пальне!

А «Сорока» як пальне!

49 квадратів минувшини. На Хортиці, неподалік бази відпочинку комбінату «Запоріжсталь», днями знайдено ще одне древнє святилище. Археолог Дмитро Никоненко (саме він «наштовхнувся» на знахідку) і його колеги, зрештою, вагаються — святилище це чи поховання?

Директорські «кріпаки»

Директорські «кріпаки»

Напевне, керівники деяких навчальних закладів Коломийського району не надто обізнані з Загальною декларацією прав людини ООН та Європейською конвенцію із захисту прав людини й основоположних свобод, які застерігають, що ніхто не може бути присилуваний виконувати примусову працю.

Дім страху

Дім страху

Як ми повідомляли, 15 жовтня після 4–ї години ранку в орендованій двокімнатній квартирі п’ятиповерхового будинку по проспекту Металургів у Кривому Розі стався вибух газу з наступним загорянням. На місці трагедії рятувальники виявили тіло жінки, 1964 року народження.

Всі статті рубрики