Дім страху

24.10.2013

Як ми повідомляли, 15 жовтня після 4–ї години ранку в орендованій двокімнатній квартирі п’ятиповерхового будинку по проспекту Металургів у Кривому Розі стався вибух газу з наступним загорянням. На місці трагедії рятувальники виявили тіло жінки, 1964 року народження. Нещасна приїхала в гості до своєї 31–річної доньки, в оселі якої вирішила переночувати. Доньку загиблої доставили до 2–ї міської лікарні Кривого Рогу з відкритим переломом правого стегна, закритим переломом хребта, опіками. На сьогодні, за словами медиків, життю потерпілої ніщо не загрожує і наразі її вже переведено з реанімаційного відділення до загального.

А от винуватець трагедії, орендатор квартири, продовжує перебувати в коматозному стані — у нього 90 відсотків опіків тіла.

Як повідомили у прес–службі Криворізької міської ради, необхідні ремонтно–відновлювальні роботи у понівеченому будинку вже виконані, газопостачання відновлено, окрім двох найбільш зруйнованих квартир. Отож люди поступово повертаються до нормального життя, а от пережите потрясіння вивітрюватиметься з їхніх душ ще дуже довго.