Ми не настільки багаті, щоб знімати кіносміття

Ми не настільки багаті, щоб знімати кіносміття

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Влада кинула на кіно великі бюджетні гроші — за три останні роки більше 400 мільйонів гривень. Такого грошового дощу український кінематограф не бачив ніколи. Але під час ток–шоу на «5–му каналі» 26 вересня досить підстаркуваті дебютанти–режисери, що взяли участь у розмові, скаржились на обмаль фінансування. Невже мало?

Тридцять три на старті

Тридцять три на старті

Цьогорічний список конкурсу «Книга року Бі–Бі–Сі» склали двадцять книг. Серед них «Соня» Катерини Бабкіної, «Хутір Америка. Книги» Христі Венгринюк, «Черевички Божої матері» Марії Матіос, «Фрау Мюллер не налаштована платити більше» Наталки Сняданко.

«Люди хочуть бачити оригінал, а не копію»

«Люди хочуть бачити оригінал, а не копію»

У номері за 25 вересня «Україна молода» надрукувала звернення вітчизняної інтелігенції з приводу ситуації, що склалася навколо Національного музею Тараса Шевченка. Наведені у цьому матеріалі факти наштовхували на думку: а чи не перебільшують наші шановні академіки, чи не перегинають палицю, аналізуючи ініціативи, які збираються втілити у столичному музеї Кобзаря?

Музична вершина

Музична вершина

Здається, у світі немає жодного театру, де б не звучала музика генія Джузеппе Верді. Нинішній рік — 200–річчя з дня його народження. Почесті великому композиторові влаштувала не лише батьківщина Верді — Італія, а й Україна, де його опери не перший рік виховують витонченого слухача.

Всі статті рубрики