Гол у ворота хвороби

Гол у ворота хвороби

«Збережи кохану! Сходи з нею до мамолога!» — закликали українських чоловіків учасники Національної збірної України з футболу, які долучилися до проекту «Чоловіки проти раку грудей».

Пелюшки роботі не завада?

Пелюшки роботі не завада?

Є такий анекдот: «ХІХ століття: жінка народила — і в поле. ХХ століття: жінка народила — і до верстата. ХХІ століття: жінка народила — і до комп’ютера». Жарти — жартами, але наявність інтернету дає багатьом молодим мамам (особливо тим, чия праця напряму пов’язана з комп’ютером) практично необмежені можливості продовжувати кар’єру, не виходячи з дому.

Труднощі цензури

Труднощі цензури

Епізод із «чорною цензурою» у стінах «Мистецього арсеналу» досі відлунює у всіх ініціативах його директора Наталії Заблотної. Так, під загрозою стало проведення другої Київської бієнале сучасного мистецтва — міжнародного мистецького проекту.

Довге відлуння Титушка

Довге відлуння Титушка

У глухий кут зайшла тимчасова слідча комісія Верховної Ради, яка розслідує інцидент із побиттям журналістів на мітингу в Києві 18 травня. Звіт ТСК необхідно затвердити до 23 жовтня, але це вочевидь неможливо.

Футбольний клуб під прапором УПА

Футбольний клуб під прапором УПА

Учора на офіційному сайті ФК «Карпати» з’явилося повідомлення про те, що поруч iз традиційним зелено–білим прапором частиною символіки команди буде й червоно–чорний. Львівський клуб пояснює, що в його вболівальників — «в особливій пошані червоно–чорні кольори, що символізують вшанування героїв, пам’ять про їхні звитяги, безмежну волю до боротьби та перемоги».

Уже не зелений

Уже не зелений

Нова купюра, яку презентувала днями Федеральна резервна система США, зовсім не схожа на свою попередницю, яка ще «ходить», але поступово вилучатиметься з обігу. Незмінним є лише портрет президента Бенджаміна Франкліна.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У терориста тремтiв голос

У терориста тремтiв голос

Учорашній ранок лікарі Одеської обласної дитячої клінічної лікарні запам’ятають надовго. Одним не вдалося потрапити на роботу, а іншим — вчасно піти додому після нічного чергування. О восьмій ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що лікарню заміновано.

Всі статті рубрики