Детектив у чорній рамці

Детектив у чорній рамці

У Варшаві на 82–му році життя померла Йоанна Хмелевська. Її називали майстром іронічного детективу, часто до цього визначення дописували ще одне — «жіночого» детективу.

Ще не змерзла Україна

Ще не змерзла Україна

Цього року зима буде порівняно теплою. Про це заявила начальник відділу метеорологічного прогнозу Гідрометцентру України Людмила Савченко на прес–конференції «Де ж бабине літо?».

Шматок «кільця» для столиці

Шматок «кільця» для столиці

Будівництво Великої кільцевої дороги планують розпочати уже наступного року на ділянці від проспекту Рокоссовського до вулицi Богатирської, а тоді до Оболонського проспекту. Про це днями повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк.

Справа на мільйон

Справа на мільйон

Мільйон гривень — таку суму моральної компенсації начебто вимагає Ірина Крашкова, 29–річна жінка, яка постраждала від врадіївських міліціонерів–ґвалтівників. Принаймні про це, як передає УНІАН, повідомив адвокат одного з підсудних.

ВІЛ–iнфiкованi «взували» уряд

ВІЛ–iнфiкованi «взували» уряд

Хворі на ВІЛ\СНІД та гепатит C разом iз лікарями вийшли під стіни Кабінету Міністрів, протестуючи проти закриття клініки «Лавра», де вони проходили лiкування. Учасники мітингу поскладали під будiвлею уряду взуття, «яке носили пацієнти, котрі померли без лікування».

Попередження вогнем?

Попередження вогнем?

У понеділок увечері в Полтаві невідомі підпалили автівку депутата Полтавської міської ради Ігоря Лебедика, одного з організаторів нещодавнього «полтавського бунту» проти підвищення комунальних тарифів. МНСники за лічені хвилини загасили вогонь, однак капот і мотор добряче обгоріли.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Батарейки, здавайтесь!

Батарейки, здавайтесь!

Яскрава зелена урна і перша батарейка, вкинута до неї — таким символічним жестом розпочалася акція зі збору та утилізації відпрацьованих батарейок, яку організувало Міністерство екології та природних ресурсів спільно з компанією «МТС Україна».

Всі статті рубрики