На «панщину» до школи

На «панщину» до школи

«Призначений учителем математики в загальноосвітню середню школу села Старі Опеньки...» Такі приписи разом iз дипломом про закінчення педінституту, ймовірно, вже наступного року отримуватимуть випускники, які навчалися за бюджетний кошт.

Грибні страждання

Грибні страждання

Нові жертви грибів — учора ще п’ятьох людей, цього разу в Запорізькій області, доправлено до реанімації. Медики Приазовської центральної районної лікарні запевняють, що життю постраждалих загрози вже немає. Люди отруїлися грибами, які збирали в лісосмугах.

Горами хвилю підійма

Горами хвилю підійма

Коли у травні завантаженість південнобережних готелів і пансіонатів суттєво перевищувала минулорічні показники, сповнені радісних сподівань кримські чиновники заговорили про ймовірність рекордного «рекреаційного» фінішу з–понад шістьма мільйонами відпочивальників.

Тепле питання

Тепле питання

За інформацією Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово–комунального господарства, станом на 2 жовтня вже подано тепло у 5 816 дитячих садочків, 6 114 шкіл та 2 517 лікарень країни.

У «Криївці» фюрер не продається

У «Криївці» фюрер не продається

До магазину «Криївка», що у столичному торговельному підземному комплексі «Метроград», завітали працівники міліції — шукали фашистську символіку. Магазин спеціалізується на продажу книжок, плакатів, музики, відео, прапорів, сувенірів та одягу з націоналістичною символікою.

За власним бажанням звільнений і призначений

За власним бажанням звільнений і призначений

Абсолютною несподіванкою вчора стала новина про звільнення з «Інтера» Євгенія Кисельова, який iз лютого був керівником інформаційної служби каналу — компанії «Національні інформаційні системи», а трохи пізніше почав робити авторські «Подробности недели».

Нашестя наших

Нашестя наших

Особливої уваги удостоїла молодих українських кінематографістів організаційна команда «Молодості»: в той час як деякі міжнародні учасники фестивалю вже відомі, імена, які представлятимуть український конкурс, оголосили лише зараз, коли до кінофоруму залишаються лічені дні (фестиваль стартує 19 жовтня).

Всі статті рубрики