Недовго каталися

Недовго каталися

У Світловодську на Кіровоградщині серед ночі до міліції подзвонила перелякана жінка й повідомила, що з її гаража двоє хлопців викрали автомобіль. Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці дізналися у 67–річної власниці авто, що вона спала, коли почула стороннi звуки у своєму будинку.

Скільки за подружку?

Скільки за подружку?

19–рiчну сумчанку затримали за звідництво — своїх приятельок вона пропонувала чоловікам для надання сексуальних послуг. Таксу встановила не надто велику — 300 гривень. Сотню брала собі за організацію справи, а 200 залишала «трудівницям», повідомляють у прес–службі обласної міліції.

Платіть, бо звільню

Платіть, бо звільню

У Херсоні працівники міліції ви­крили одного з керівників залізничного вокзалу, який вимагав хабарі у підлеглих. Як повідомляє прес–служба обласної міліції, правоохоронці встановили, що чиновник вимагав і щомісячно одержував частину заробітної плати своїх працівників.

П’ять тисяч замість півмільйона

П’ять тисяч замість півмільйона

66–річну Галину Жулинську, дружину екс–віце–прем’єр–міністра і народного депутата двох скликань Миколи Жулинського, засуджено до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном три роки. Вирок виніс Шевченківський райсуд столиці ще 16 вересня, але відомо про нього стало лише зараз.

Всі статті рубрики