Бріджит Джонс стане вдовою

02.10.2013
Бріджит Джонс стане вдовою

Актриса Рене Зеллвегер на тлі рекламного плаката «Щоденника Бріджит Джонс».

Весела британка Бріджит Джонс, яка потерпає від зайвої ваги і власної незграбності, але при цьому примудряється закохувати в себе найкращих чоловіків, стала улюбленою героїнею для мільйонів жінок в усьому світі. Та хоч би якою милою була Бріджит, без провідної любовної історії її «Щоденник» навряд чи здобув би таку популярність і викликав таке співпереживання спершу читачок, а потім і глядачок однойменного фільму. Правду кажучи, без люблячого й мужнього адвоката Марка Дарсі, чию роль в обох серіях кіноверсії «Щоденника Бріджит Джонс» виконав Колін Ферт, історію Бріджит уже годі й уявити.

Але, схоже, доведеться. Днями автор книжки Хелен Філдінг шокувала прихильниць новиною: у третій частині «Щоденника» містера Дарсі не буде. Письменниця опублікувала в газеті «Сандей таймс» уривок зі свого наступного роману, і в ньому головна героїня постає 51–річною вдовою, що виховує двох дітей. Після подій, які розгорталися в другій частині, минуло 15 років. А після смерті незрівнянного Марка — п’ять.

За сюжетом, Бріджит, якій перевалило за півсотні, закохується в 30–річного красеня. Вона з ним познайомилася в інтернеті, видаючи себе за 35–річну. Роман із заголовком «Божеволіючи від хлопчиська» (Mad about boy) вийде 10 жовтня.

Цікаво, що зйомки третьої частини фільму, заради якої виконавиця головної ролі Рене Зеллвегер погодилася знову набрати десять зайвих кілограмів, уже почалися. Правда, обізнані джерела ще раніше натякали на те, що в центрі кінорозповіді цього разу будуть вагання Бріджит щодо материнства. Робоча назва стрічки — «Малюк Бріджит Джонс». Але жодних коментарів від знімальної групи у зв’язку з оприлюдненням нової версії розвитку подій у житті Брідж поки що не надходило.