Фатальний дебош

24.09.2013

Трагедія сталася в селі Синюха Новоархангельського району. Там різанину у власній оселі влаштував 29–річний молодик. Три роки він жив із 31–річною жінкою та її двома малими дітьми.

Як повідомили у прес–службі кіровоградської обласної міліції, трагічним подіям тієї ночі передувала досить агресивна поведінка підозрюваного. Але в родині, де проживала мати–одиначка з двома дітьми та рідним братом, нетверезий дебош співмешканця не сприймали серйозно, з ним час від часу розмовляли та заспокоювали. Проте, як виявилося, не заспокоїли, бо трагедія таки сталася.

У міліції кажуть, що приблизно о другій годині ночі брат господині вийшов iз будинку надвір, а вже за хвилину з помешкання почувся нелюдський крик. Хлопець миттю кинувся в хату і на порозі зіштовхнувся зi співмешканцем сестри. Той кулею вилетів із хати та зник у темряві.

Коли брат зайшов у хату, там було підозріло тихо. Він включив світло й побачив, що його сестра, семирічний племінник та восьмирічна племінниця тяжко поранені й лежать на підлозі. Шокований хлопець побіг до сусідів i попросив викликати «швидку» й міліцію.

Як розповів начальник Новоархангельського райвідділу міліції Олег Щербаков, удари ножем жінці та її дітям було завдано переважно у спину (це свiдчить про те, що жертви спробували втекти вiд убивцi).

Коли прибула карета швидкої допомоги, лікарі констатували смерть молодої матері та її сина. Дівчинку ж доправили в лікарню і терміново прооперували. У неї від ножових поранень постраждали кишечник та інші життєво важливі органи.

Убивцю, який раніше мав судимість за крадіжки та розбій, ніде не працював i пиячив, новоархангельські правоохоронці затримали по гарячих слідах. Він хоч і різонув себе ножем, але зміг пробігти кілометр.

За фактом подвійного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), а це тягне за собою 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

«Прооперована дівчинка вже прийшла до тями і спілкується зі слідчими. Ми в селі зібрали кошти на її лікування та на похорон матері та брата», — повiдомив «УМ» Микола Лясковський, селищний голова Новоархангельська, до якого входить село Синюха.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>