Правда про Пінк

18.09.2013
Правда про Пінк

Американська співачка Пінк стала «Жінкою року» за версією авторитетного музичного журналу «Біллборд». Це визнання стало непоганим доважком до подарунків, які Аліша Мур (так насправді звуть артистку) отримала тиждень тому на своє 34–річчя.

Раніше «Біллборд» називав «жінками року» Кеті Перрі, Тейлор Свіфт та Бейонсе. Нову нагороду Пінк вручать на щорічній урочистій церемонії, яка відбудеться 10 грудня в Нью–Йорку.

Як повідомляє агенція «Рейтер», ключовим для відзначення Пінк став успіх її шостого альбому The Truth About Love («Правда про любов»), проданого тиражем 1,7 млн. копій. У даний час Пінк якраз перебуває в турне на підтримку альбому. Три пісні з цієї платівки потрапили до головного американського хіт–параду — «Топ–10 «Біллборд», а композиція Just Give Me A Reason, записана в дуеті з Нейтом Рюссом із гурту Fun, очолювала чарт.

Пінк з’явилася на світовій поп–сцені в 2000 році, і музичні критики одразу назвали її альтернативою до популярного образу «дівчинки–що–живе–по–сусідству» — Брітні Спірз чи Крістіни Агілери. Відтоді Аліша старанно підтримувала жорсткий імідж, здобула два «Греммі», одну премію Brit Awards та п’ять — MTV Video Music Awards. Водночас роман співачки з мотогонщиком Кері Хартом триває вже 12 років, вони виховують донечку Уїллоу, яку Аліша народила два роки тому.