Скарлетт у шкурі зарученої

10.09.2013
Скарлетт у шкурі зарученої

Скарлетт Йоханссон.

Природа не терпить порожнечі, тож якщо одні зіркові пари розпадаються (а такі новини останнім часом надходять щось дуже вже часто), то інші — утворюються. Джерела журналу «Піпл» повідомляють: під вінець зібралася Скарлетт Йоханссон. Обранцем 28–річної зірки фільмів «Труднощі перекладу», «Чорна орхідея», «Вікі Крістіна Барселона» тощо став Ромен Доріак. Заручини вже відбулися, про що свідчить розкішний перстень на пальці щасливої білявки.

Скарлетт отримала обручку незадовго до відльоту на кінофестиваль до Венеції, де вона представляла свій новий фільм — фантастичну драму «Побудь у моїй шкурі».

Відомо, що Доріаку 30 років і раніше він був редактором французького журналу Clark, який спеціалізується на сучасному урбаністичному мистецтві. Вони зі Скарлетт почали зустрічатися близько десяти місяців тому. Журналіста й акторку начебто познайомив їхній спільний приятель, французький художник і майстер тату Фузі під час відпустки Йоханссон у Франції. Уперше парочка вийшла в світ на прем’єрі «Хічкока» в листопаді минулого року.

Нагадаємо, що «найсексуальніша з нині живих», як називають Скарлетт укладачі багатьох рейтингів, має за плечима багато романів, а одружена була тільки раз. Їхній шлюб із канадським актором Райаном Рейнольдсом тривав із 2008–го по 2010 рік.