НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пристрасті по Шевельову

Пристрасті по Шевельову

Дозвіл на появу в Харкові меморіальної дошки Юрію Шевельову міська рада дала ще у 2011 році. Але попри це кілька днів тому прихильники вченого встановили її фактично вночі, побоюючись, що ідеологічні противники знаменитого земляка влаштують традиційний для міста публічний демарш iз показовим знищенням самого пам’ятного знака або доб’ються відміни депутатського дозволу.

Ну що б, здавалося, слова...

Ну що б, здавалося, слова...

Той, хто вчив, вчив і... так і недовчив українську в школі та інституті, але потім про це пошкодував, скоро матиме змогу виправитися й нарешті опанувати цю складну науку.Всеукраїнський комітет захисту української мови започаткував проект «Безкоштовні курси з вивчення та вдосконалення володіння українською мовою».

Діагноз «приречені» знято

Діагноз «приречені» знято

Кабінет Міністрів затвердив Державну програму з боротьби з гепатитами в Україні та виділення на неї коштів. Як повідомляє пацієнтська організація ЮКАБ, згідно з цим документом, хворі на гепатит уже цього року отримають від держави підтримку на суму 33,2 мільйона гривень.

Google його знає

Google його знає

На Всеукраїнському форумі молоді Президент закликав вітчизняних програмістів створити український аналог всесвітньо відомої пошукової системи Google. Таку заяву гарант зробив з огляду на те, що наші «ІТ–шники» є одними з найкращих у світі, проте багато фахівців емігрують.

Фестивальне ню

Фестивальне ню

На Венеціанському кінофестивалі відбувся показ документального фільму австралійки Кітті Грін «Україна — не бордель», що розповідає життєві історії активісток гучного феміністичного руху. Як повідомляють дівчата, до фільму, показ якого відбувся в рамках позаконкурсної програми, увійшли записи деяких акцій «Фемен» від 2012 року.

Дихайте глибше

Дихайте глибше

Свого часу «УМ» повідомляла про створення багатопрофільного відділення соціально–побутової реабілітації при тернопільському міському Центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких громадян, де малозабезпечені люди можуть абсолютно безкоштовно одержати цілу низку традиційних профілактично–оздоровчих послуг.

Спати забороняється

Спати забороняється

У суботу, 7 вересня, фанати легендарного американського режисера, сценариста, продюсера, оператора і композитора не матимуть права заснути ні на хвилину. По–перше, — від емоцій, по–друге — від нестихаючих звуків пострілів і кривавих потоків.

Всі статті рубрики