Стосунки «на паузі»

30.08.2013
Стосунки «на паузі»

Кетрін Зета–Джонс і Майкл Дуглас відомі як блискуча пара.

Хоч би як хотілося в це не вірити, але ЗМІ підтверджують: ще одна знаменита акторська пара опинилася на порозі розлучення. Голлівудські зірки Майкл Дуглас і Кетрін Зета–Джонс уже давно не з’являються на червоних килимових доріжках разом, востаннє папараці фотографували їх поруч ще наприкінці квітня. Відпустку актори теж проводять окремо: Дуглас зараз відпочиває на своїй яхті біля берегів Сардинії, а його дружина з дітьми залишилася в Нью–Йорку.

Як вдалося з’ясувати журналу «Піпл», 68–річний Майкл і 43–річна Кетрін «взяли паузу у відносинах». За словами знайомих цієї блискучої пари, ніхто з подружжя поки не подавав на розлучення, але після Каннського фестивалю, куди Дуглас їздив без дружини, актори вирішили жити окремо. Тобто з травня.

Ці кінозірки народилися в один день – 25 вересня, лише з різницею в 25 років. Побралися вони в листопаді 2000–го. Для Кетрін це був перший шлюб, для Майкла – третій. Син Ділан Майкл народився в серпні 2000 року, тобто днями йому виповнилося 13. Дочка Керіс Зета у квітні відзначила 10–річчя.

«Майкл і Кетрін найбільше піклуються про дітей і хочуть, щоб у них усе було гаразд, хоч би що вирішили батьки про своє спільне життя», — каже джерело із зіркового оточення.

Останнім часом Дуглас і Зета–Джонс переживали, мабуть, найтяжчі відтинки обох їхніх життів. У 2010 році у дворазового володаря «Оскара» виявили рак гортані, але Дуглас одужав. Кетрін упродовж двох років лікується від нервового біполярного розладу, і, за деякими даними, саме пов’язана з цим обопільна депресія віддалила Майкла та Кетрін одне від одного. Хоча, варто зазначити, нервовий стан не завадив Зеті–Джонс за останні два роки знятися в шести фільмах.