Джен, Енджі й нелюбов

20.08.2013
Джен, Енджі й нелюбов

Дженніфер Аністон у журналі Marie Clairе.

«Ми — Міллери» — нова кінокомедія за участю Дженніфер Аністон — виходить у прокат в різних країнах, і виконавиця головної ролі їздить по світу, аби гідно прорекламувати картину з 30–мільйонним бюджетом. Так, днями Аністон повинна була летіти «Британськими авіалініями» до Лондона. Але відмовилася від посадки на літак буквально в останній момент. Річ у тім, що співробітники аеропорту попередили представників Дженніфер, що цим самим рейсом летить і... Анджеліна Джолі.

Вісім років минуло після болісного розлучення Джен із Бредом Піттом. Здавалося б, час згладив емоції, кар’єра Аністон іде вгору, 44–річна голлівудська русявка з іміджем «дівчини з сусідньої квартири» незабаром збирається вийти заміж за колегу–актора Джастіна Теру. Але, як видно, їй досі неприємна Джолі, яка вкрала Пітта з родини після спільних зйомок із ним у фільмі «Містер і місіс Сміт». Тож Дженніфер не побажала перебувати в одному салоні з Енджі, швидко поміняла квитки й полетіла в Британію іншим рейсом.

Як пишуть американські ЗМІ, Анджеліна також відчуває антипатію до колишньої свого чоловіка. Це почуття підсилюється тим, що мати Пітта опікується колишньою невісткою не менше, ніж нинішньою, дуже хвилюється з приводу її майбутнього весілля з Теру і намагається допомогти з приготуваннями. Джолі спересердя публічно заявила, що Аністон — невротичка, яка сама зруйнує свій шлюб із новим обранцем. Підкинув хмизу в багаття й наречений Дженніфер, запропонувавши їй запросити на весілля Піта і Джолі. Кажуть, Джен влаштувала Джастінові з цього приводу грандіозний скандал...

А щодо рекламованого фільму «Ми — Міллери», де грають також Джейсон Судейкіс і Емма Робертс, то в Україні його прем’єра призначена на 22 серпня. Стрічка розповідає про комічну аферу торговця марихуною з підставною сім’єю, яка їде по країні назустріч пригодам. Професiя героїнi Анiстон цього разу — стриптизерка.