Ще одна домівка Бога

Ще одна домівка Бога

У рамках святкування 1025–ї річниці хрещення Русі в неділю урочисто освячено Патріарший собор Воскресіння Христового Української греко–католицької церкви в Києві. Люди почали збиратися ще на світанку, і до початку дійства тисячі вірян заполонили всю площу перед храмом.

Вище Евересту

Вище Евересту

Екіпаж на чолі з колишнім офіцером випробувального центру, а нині льотчиком АТ «Мотор–Січ» 61–річним Сергієм Тишковим забрався на захмарну висоту, раніше недосяжну для всіх Мі–8, за 29 хвилин 30 секунд.

Заспiвай, пташко, не соромся

Заспiвай, пташко, не соромся

У столиці відкрили пам’ятник київському інтелігентові. Новий образ створив відомий київський скульптор Костянтин Скритуцький, автор Їжачка в тумані, Літаючої корови, 30–метрового кота з мозаїки, творець Пейзажної алеї та багатьох інших незвичайних робіт у столиці.

«Наш Шевченко» вийшов в інтернет

«Наш Шевченко» вийшов в інтернет

Відтепер послухати поезію Тараса Шевченка, яку дуже натхненно та з душею читають прості українці, можна в інтернеті — nashshevchenko.in.ua. Саме за цією адресою прописався сайт «Наш Шевченко», започаткований в. о. художнього керівника Черкаського драмтеатру Сергієм Проскурнею.

Без надії сподіваємось

Без надії сподіваємось

Сьогодні у Львові розпочинається X — ювілейний — Світовий конгрес українців. На цьогорічному заході зберуться представники діаспори з понад 30 країн світу. Загалом участь у конгресі братимуть понад 400 представників світового українства.

Кожний про своє

Кожний про своє

Учора на головній вулиці Києва зібралися тисячi мітингувальників. Бюджетники (вчителі й лікарі) виступали за проведення сесії Київради, наполягаючи, аби на ній ухвалили виплату їхніх премій і муніципальних надбавок.

Всі статті рубрики