Утретє без п’єдесталу

Утретє без п’єдесталу

XV чемпіонат світу з водних видів спорту став третім поспіль «мундіалем», де українські плавці залишилися без нагород. Події, котрі повторюються більше двох разів, — уже не випадковість і навіть не тенденція, а закономірність. У випадку зі збірною України — неприємна.

«Шахтар», але не той

«Шахтар», але не той

До минулого сезону лише команди з трьох країн пострадянського простору — України, Росії та Білорусі — грали в груповому раунді Ліги чемпіонів. Однак існує висока ймовірність того, що в основному розіграші Суперліги­2013/14 може дебютувати казахстанська команда. Позавчора, здолавши за сумою двох матчів албанського чемпіона «Скендербеу», «Шахтар» із Караганди пробився до останнього етапу кваліфікації Ліги чемпіонів. З огляду на існуючий регламент, на кваліфікаційному шляху «посередні чемпіони» не можуть зустрітися з потужними «нечемпіонами», тож азіатські «гірники» всерйоз можуть розраховувати на путівку в клуб «обраних».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чи купить Фірташ «Динамо»

Чи купить Фірташ «Динамо»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рінат Ахметов = ФК «Шахтар». Сергій Курченко = ФК «Металіст». Дмитро Фірташ = ФК «Динамо» (Київ)?

Ось питання, яке останнім часом дедалі частіше виникає у фанатів найголовнішого, хай і не найуспішнішого, футбольного клубу України.

Постало воно навіть не у зв’язку з тим, що банк «Надра» став генеральним спонсором «Динамо». Багаторічним партнерам із «Приватбанку» було дано відбій, і тепер на футболках динамівців красується знайома всім червона квітка з написом «Надра банк». І не тільки він. Ще один актив Group DF («Групи Дмитра Фірташа») тепер став частиною форми київського клубу — Ostchem.

Але був же «Приватбанк» генеральним спонсором «Динамо», і при цьому ніхто не казав, що Ігор Коломойський володіє клубом. Не можна ж говорити, що «Газпром» є власником сербської «Црвени звезди», а Fly Emirates — власником лондонського «Арсеналу» та італійського «Мілана».

Інша справа, що Дмитра Фірташа й Сергія Льовочкіна дедалі частіше бачать у першій ложі стадіону в компанії братів Григорія та Ігоря Суркісів. Причому їм надається така увага й повага, яка є зайвою навіть для генеральних спонсорів. Нехай один із них олігарх, а інший — сам глава адміністрації Президента.

Отже, існує підозра, що головний футбольний клуб країни вже продали або продадуть найближчим часом

Всі статті рубрики