ХРОНІКА

06.08.2013

Тріатлон

Юлія Єлістратова посіла друге місце на етапі Кубка Європи в Стамбулі. Після конкурентного плавання житомирянка продемонструвала найкращий час у змаганні велосипедистів, а впродовж бігу нашу тріатлоністку випередила Олександра Разаренова з Росії.

Нагадаємо, що наприкінці липня Єлістратова стала переможницею етапу Кубка Європи в Тарту.

Бокс

Український «супертяж» В’ячеслав Глазков у рейтинговому бою очікувано легко переміг американського «джорнімена» Байрона Поллі. Поєдинок у місті Анкасвіль, США, закінчився нокаутом уже в другому раунді.

* * *

Олімпійський чемпіон Олександр Усик спростував інформацію про підписання ним контракту із промоутерською фірмою Top Rank. «Ви ж знаєте, що професійний спорт — це бізнес. Я хочу знайти для себе вигідні умови, і якщо я їх знайду, то, можливо, щось і вийде», — сказав Усик в інтерв’ю «Кримській газеті», перебуваючи на зборах з аматорською збірною України на базі в Алушті. Усик зазначив, що веде переговори з промоутерськими компаніями Top Rank та Main Events, однак остаточних домовленостей поки немає.

Водне поло

Чемпіонат світу (Барселона). Чоловіки. Фінал: Угорщина — Чорногорія — 8:7. За третє місце: Хорватія — Італія — 10:8.

Жінки. Фінал: Австралія — Іспанія — 6:8. За третє місце. Росія — Угорщина — 8:10.

Пляжний футбол

Після останнього відбіркового етапу Євро–2013, що відбувся в Москві й завершився перемогою збірної Росії, стали відомі всі команди, які зіграють у фінальному турнірі в Іспанії 8–11 серпня. Серед вісімки найсильніших — національна збірна України, яка потрапила до групи В разом із командами Португалії, Польщі та Швейцарії. Квартет А склали збірні Іспанії, Росії, Голландії та Італії. Півфінальної стадії на змаганні в містечку Тореденбрара під Барселоною не буде — переможці груп зустрінуться одразу в матчі за «золото».

Хокей

Донецька «Молода гвардія» виборола свій перший титул. У фіналі турніру чотирьох у Бєлгороді підопічні Олександра Годинюка обіграли липецьку «Ельту» — 3:2.

Нагадаємо, молодіжна команда ХК «Донбас» готується до участі в першому для себе чемпіонаті Молодіжної хокейної ліги — змаганні «дублів» клубів КХЛ.

Гандбол

Чоловіки. Товариський матч. «Мотор» — «ЗТР» — 33:27.