Лікар людських душ

Лікар людських душ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До історико–меморіального музею Степана Бандери в Старому Угринові Калуського району, що на Прикарпатті, тимчасово передали оригінальні речі батька провідника ОУН, священика греко–католицької церкви Андрія Бандери. Окремi речі привезли з музею священнослужителя, який діє в селі Тростянець. На честь цього було відкрито виставку «Андрій Бандера — лікар людських душ», де, зокрема, представлено сповідальницю, церковні книги, священичу одіж отця Андрія тощо.

З мосту — в річку

З мосту — в річку

Близько першої години ночі в районі урочища Фігурівка Чугуївського району в річку Сіверський Донець упав автомобіль Daewoo Lanos. З води пощастило вибратися лише одній пасажирці. Прийшовши до тями, вона одразу викликала рятувальників, а заодно повідомила, що, крім неї, у салоні автівки перебували ще троє пасажирів — хлопець i двоє дівчат.

Спрага Черкас

Спрага Черкас

П’ять мільйонів гривень має виплатити акціонерному товариству «Черкасиобленерго» комунальне підприємство «Черкасиводоканал». Відповідне рішення ухвалив Господарський суд міста. «Примусове стягнення з рахунків підприємства цієї суми спричинить комунальний колапс у місті. Оскільки через блокування рахунків ми не зможемо закупити реагенти для очищення питної води, що призведе до непоправних наслідків для здоров’я та життя споживачів — жителів Черкас», — коментує для «УМ» рішення Феміди Сергій Овчаренко, директор КП «Черкасиводоканал».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики