«Зубасте» питання

«Зубасте» питання

Красиві і здорові зуби хоче мати кожен. Але чи всі знають, що від їхнього стану залежить не лише наш зовнішній вигляд, а й здоров’я, адже багато недуг провокує карієс? Хворі зуби можуть викликати запальні процеси в кістках, органах травлення, ускладнити функцію органів виділення. Тому лікарі нагадують: аби уникнути неприємностей, слід доглядати за зубами регулярно і правильно.

Гумова дилема

Гумова дилема

Жувальну гумку винайшли в Сполучених Штатах Америки майже сто п’ятдесят років тому. І нині в США її більше ста видів. Середньостатистичний американець за рік зжовує понад триста пластинок жувальної гумки. А в цілому громадяни витрачають на неї майже два мільярди доларів. Після Другої світової війни жуйка завоювала весь світ.

Не проспіть красу

Не проспіть красу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Краса нашої шкіри залежить від того, як ми... спимо. Такого висновку дійшли фахівці Американської асоціації естетичних пластичних хірургів, проаналізувавши стан шкіри і звички людей у віці від 30 до 50 років. «Більшість із нас знають про важливість повноцінного сну, але не менше значення має й те, як ми спимо: пози під час сну, типи подушок, — каже пластичний хірург Стівен Крант. — Для тих, хто спить на боці або використовує подушки з грубою поверхнею, проблема зморщок на шкірі стає актуальнішою, ніж для решти людей. Це пов’язано з тим, що ви постійно тиснете на різні сторони обличчя подушкою iз жорстким покриттям протягом тривалого часу. Я рекомендував би спати на спині, використовувати більш гладкі поверхні подушок, і, звичайно, купувати лише перевірені засоби догляду за шкірою».

Всі статті рубрики