За кілька миль до щастя

За кілька миль до щастя

Судно з понад 170 людьми на борту, яке прямувало до Австралії, позавчора ввечері під час шторму затонуло поблизу південного узбережжя Індонезії. На борту перебували головним чином вихідці зi Шрі–Ланки та Ірану, які намагалися нелегально потрапити до Австралії. Приблизно 120 потопельникам удалося врятуватися: кого витягли з води місцеві рибалки, а хто самотужки доплив до берега. Доля більше 50 осіб невідома.

Кляп до рота

Кляп до рота

Провідна турецька опозиційна сила — Народно–республіканська партія (НРП) — оприлюднила звіт, у якому інформує, що уряд прем’єр–міністра Реджепа Таїпа Ердогана кинув за ґрати 64 журналістів, а ще на 123 очікують судові процеси. НРП звинувачує Ердогана в тому, що він перетворив Туреччину на «напіввідкриту в’язницю», в якій не вміщаються всі журналісти. Партія вважає, що журналісти опинилися у в’язницях через свою фахову діяльність і не є причетними до тероризму, як намагається подати це урядова пропаганда..

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Народ закрив парламент

Народ закрив парламент

У Болгарії набирають обертів антиурядові протести, які тривають у цій країні вже 42–й день. Позавчора учасники акції пішли на радикальні вчинки: приблизно о 20.00 заблокували депутатів у будівлі парламенту. Разом iз ними бранцями стали ще троє міністрів, а також журналісти, представники профспілок і працедавці, які саме проводили спільну з депутатами нараду щодо можливих шляхів актуалізації бюджету країни на поточний рік. Загалом у будівлі парламенту в Софії повсталий народ замкнув 109 осіб. Заручникiв утримували в приміщенні парламенту приблизно дев’ять годин, до ранку вчорашнього дня.

Всі статті рубрики