Дзвін про «Вітіну» тисячу

Дзвін про «Вітіну» тисячу

Для тих, хто слідкує за виступами й обіцянками представників нинішньої влади, не є новиною, що далі збираються виплачувати компенсації колишнім вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР — не більше тисячі кожному, хто в установленому порядку зареєструється в Ощадбанку й матиме потрібні підтвердження колишніх вкладів. Соціальну ініціативу, яку почали називати не інакше, як «Вітіна тисяча», видав сам гарант на початку минулого року, коли уже помітно впав його рейтинг й усі активно готувалися до парламентських виборів. Потім, ще у травні 2012–го, тоді міністр соціальної політики Сергій Тігіпко озвучив, що виплати продовжуватимуться до кінця 2015 року.

Компромiс, а потiм вибори?

Компромiс, а потiм вибори?

Як заявив Олександр Попов, позачергова сесія є необхідною для міста, оскільки без роботи Київради столиця просто не зможе функціонувати, тому компроміс iз депутатами від опозиції необхідний. Проте головною причиною позачергової сесії Попов називає надбавку працівникам соціальної сфери у розмірі 20%. Після зустрічі Олександра Попова з головами фракцій Київради лідер фракції «Республіка Київ» Денис Москаль заявив, що депутати вийшли з твердим переконанням, з яким і заходили до керівника адміністрації: цю сесію необхідно проводити, а також вони готові повторно прийняти звернення до Верховної Ради з проханням призначити позачергові місцеві вибори у столиці.

Час — гроші

Час — гроші

Перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко носить золотий годинник марки Patek Philippe, схожий на модель 5130J–001 з колекції 2013 року. На спеціалізованих сайтах вказано, що роздрібна вартість такого годинника сягає вартості однокімнатної квартири у Києві — 47 тисяч доларів. Годинник він «засвітив» на Міжнародному авіафорумі Routes CIS 2013, який проходив у Донецьку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики