Авто з політикою

Авто з політикою

За даними міліції, пограбування сталося ще 15 травня у Борисполі — тоді було викрадено сумку з грошима та речами і пошкоджено автомобіль. Також відомо, що злочин стався серед білого дня і просто під камерами спостереження. Як заявляють Максим i Костянтин Лациби, яким закидають скоєння цього злочину, всі докази, які висуває міліція, не є підтвердженими, оскільки у хлопців стовідсоткове алібі.

Провідник зі скрипкою

Провідник зі скрипкою

Ще минулорічної осені правоохоронці проводили звичну перевірку потяга «Львів—Москва» на митному посту «Хутір–Михайлівський» Сумської митниці. У рундуку для багажу службового приміщення вагону їх очікувала несподівана знахідка — скрипка. З’ясувалося, що музичний інструмент нібито належав провіднику й саме того дня він мав намір провезти його контрабандним шляхом з України в Росію.

Ножем у серце коханого

Ножем у серце коханого

Мешканці однієї з багатоповерхівок на Північному бульварі в Івано–Франківську пережили шок двічі. Спершу тоді, коли на сходовій клітці побачили закривавлене, без ознак життя, тіло сусіда. Бригада швидкої медичної допомоги, що прибула за їхнім викликом, констатувала смерть 48–річного чоловіка, котрий мешкав на третьому поверсі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики