Золоте принценя

Золоте принценя

Тисячі людей в ейфорії провели ніч проти вівторка біля Букінгемського палацу в Лондоні, святкуючи народження сина герцога та герцогині Кембриджських, повідомляє Бі–Бі–Сі. Позавчора о 16:24 за місцевим часом (18:24 за Києвом) Кейт Міддлтон народила хлопчика вагою 3,77 кілограма. Новонароджений є третім у черзі на успадкування британського трону — після свого діда принца Чарльза та батька, принца Вільяма. Породілля разом iз чоловіком провела ніч у лікарні св. Марії. До речі, сам принц Вільям 31 рік тому також побачив світ у цьому шпиталі.

Він привіз не золото, а Ісуса

Він привіз не золото, а Ісуса

«Я не маю золота чи срібла, але привіз вам те, що сам отримав найціннішого, — Ісуса Христа!» — такі слова промовив позавчора Папа Франциск потому, як після 12 годин польоту з Європи ступив на землю Бразилії. Це перший закордонний візит понтифіка, i його вiн присвятив своїй рiднiй Латинськiй Америцi. Франциск буде жити в осередку місцевої дієцезії Сумаре у тій же кімнаті, в якій мешкав під час візиту до цієї країни Папа Іван Павло ІІ.

Сексизму — баста!

Сексизму — баста!

Канал громадського телебачення RAI UNO уперше у своїй історії відмовився від трансляції церемонiї «Міс Італія». Мотив — боротьба iз сексизмом. У країні моди, культу жіночої краси та культури мачо вилучення з телебачення виборів най­вродливішої італійки — це так само, якби в Іспанії остаточно заборонили кориду, в Голландії — право вживати наркотики чи в Росії — пити горілку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики