Врадіївка прийшла на Майдан

Врадіївка прийшла на Майдан

Ми дарма витрачаємо 16 мільярдів гривень на утримання Міністерства внутрішніх справ. На зустрічі з врадіївчанами міністр Віталій Захарченко розписався у власному безсиллі щось змінити в правоохоронній системі. «Це процес еволюції», — розвів руками чиновник і відмовився подавати у відставку. Тож відучора на київському майдані Незалежності розпочалася безстрокова акція протесту — якщо влада не може провести реформу в міліції, тоді цю реформу зроблять люди, кажуть врадіївці.

Перепливти через кордон

Перепливти через кордон

Трагедія сталася біля російського селища Воронцовка в районі коси Должанська в Азовському морi. За інформацією, що надійшла від чергового центру моніторингу рибопромислових суден, зіткнення відбулося під час переслідування і маневрування, вiдтак українське маломірне судно перекинулось, і всі члени екіпажу опинилися у воді. Як випливає з опису ситуацiї, росiйськi прикордонники, помiтивши у своїх територiальних водах iноземний катер, почали переслiдування i протаранили судно. Ймовiрно, росiяни пiдозрювали, що це браконьєри, котрi ведуть незаконний вилов риби.

Порнорекет?

Порнорекет?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

10 липня закінчилася комплексна експертиза десяти вилучених серверів соціальної мережі «Вконтакте», пiд час якої працівники Міністерства зборів і доходів виявили 256 файлів з інформацією, яка містить порнографічну продукцію. Зокрема, дитячу порнографію, а також контент з ознаками пропаганди культу насильства і жорстокості. У ході перевірки на вилучених базах замість документів про фінансово–господарську діяльність фірми «Евос» було знайдено порнографію за участю дітей. Лише за два тижні заборонений контент переглянули 31 мільйон користувачів. Таке повiдомлення розповсюдила днями прес–служба Мiндоходiв.

Із видом на Чембало

Із видом на Чембало

Відтепер господарем земельної ділянки площею 1,32 га на міській набережній Назукіна, 41 є таке собі ПАТ «Маринсервіс». Так вирішила Севастопольська міськрада на останньому пленарному засіданні. Щоправда, не уточнюється: в довгострокову оренду, скажімо, на 25 років чи в постійне користування з неодмінним виведенням з комунальної власності передано шмат набережної новим власникам.

Всі статті рубрики