Для Каменяра і плит шкода

Для Каменяра і плит шкода

Нівелювання патріотичних і державних цінностей в селищi Іванівка постійно стає приводом для руйнувань тут всього українського, скаржаться місцеві мешканці. Тож постамент визначному українському письменнику, перекладачу, громадському діячу Івану Франку — єдине, що нагадувало бодай про якийсь український дух. Втім iз приходом нового селищного голови Віктора Хобта, який є представником Партії регіонів, і ця частинка національної духовності стала комусь на заваді.

Замість «липи» — «породисті»

Замість «липи» — «породисті»

Італійська сторона запросила перевізника–закупівельника каштанів для висадки на Хрещатику приїхати до Італії та власноруч відібрати саджанці м’ясочервоні Бріоті замiсть висаджених кінських звичайних. Про це «УМ» після засідання тимчасової контрольної комісії Київради з питання перевірки факту висадження на головній вулиці столиці звичайних каштанів замість обіцяних імпортних розповіла депутат Київради Тетяна Меліхова: «Нарешті на засідання комісії з’явився ще один фігурант афери з каштанами, який, як і всі інші, також заявив, що не був в Італії і в очі не бачив саджанці каштанів. Тому висновки на даному етапі роботи комісії розпливчасті й водночас конкретні: або це кругова корупція, або повна безвідповідальність».

Березу «пересадили»

Березу «пересадили»

У Черкасах триває скандал зі смертельною дорожньо–транспортною пригодою, головним фігурантом якої став начальник Департаменту із суспільно–політичних питань та регіональної політики Черкаської ОДА, колишній помічник черкаського «губернатора» і нинішній заступник голови обласної організації Партії регіонів з питань молодіжної політики Вадим Береза. На своїй іномарці він на смерть збив 32–річну черкащанку Ларису Ткаченко і втік iз місця ДТП.

Шалена Шелен

Шалена Шелен

Такого дощового кінця червня і початку липня старожили не пригадують: майже щодня — якщо не гроза і злива, то накрапує дощик. Приїжджих курортників капосна негода дратує, позаяк мимоволі скасовуються всі купальні плани. Натомість для дачників і фермерів вона стала благом, бо, приміром, сонячна ягода і деякі плодові якраз потребують «дармової» життєдайної вологи.

Хто на свiтi наймилiший, найбагатший, найгарнiший?

Хто на свiтi наймилiший, найбагатший, найгарнiший?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Художня виставка стартувала в музеї «Духовні скарби України». У рамках арт–проекту понад два десятки провідних українських художників відобразили найбагатших українцiв (i не тiльки) за версією журналу Forbs. Роботи передають бачення авторами картин успішностi товстосумів. Кожен автор переосмислив тему проекту і створив роботу у власній манері і техніці. Деякі художники наповнили твори символами і алюзіями, пов’язаними з успіхом, інші ж обмежилися просто портретами героїв Forbes.

Всі статті рубрики