Американські пропозиції наших не задовольнили

Американські пропозиції наших не задовольнили

«Срібний» фініш «Українських отаманів» у дебютному сезоні Всесвітньої серії боксу (WSB) залишив неоднозначні враження. З одного боку, українські боксери «з наскоку» стали однією з двох кращих команд напівпрофесіональної ліги. З іншого — залишився неприємний осад від необ’єктивного суддівства у фінальному протистоянні з командою «Астана арланз», яке, нагадаємо, проходило на рингу казахстанського клубу.

Відрядження на Батьківщину

Відрядження на Батьківщину

Коли в Донецьку активно займалися запуском хокейного проекту під КХЛ, багато хто припускав, що команда–учасниця одного з найсильніших дивізіонів світу зможе стати локомотивом для всього вітчизняного хокею. Власне, на початку становлення «Донбасу», коли він лише стукав у двері КХЛ, і справді здавалося, що донецький клуб буде каталізатором для інших хокейних господарств України. Однак одного року, впродовж якого «квітнув і пахнув» український чемпіонат під егідою ПХЛ, виявилося недостатньо для відродження. За великим рахунком, нашвидкуруч створена Професіональна хокейна ліга стала для «Донбасу» трампліном у «доросле життя», тоді як інші вітчизняні клуби так і не змогли перебороти силу «земного тяжіння» і знову занурилися в сірі будні безгрошів’я та боротьбу за виживання.

Зведення рахунків

Зведення рахунків

Днями Міжнародна шахова федерація оприлюднила новий рейтинг–лист. У чоловіків, як і раніше, найкращий показник має норвежець Магнус Карлсен (2862). Найвище місце поміж українців — 14–те — посідає Руслан Пономарьов (2756), який після останнього рейтингового перерахунку випередив Василя Іванчука (2733, 22–ге місце).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики