Поголіться та вдягніться!

27.06.2013

У Великій Британії пошили пальто з хутра… чоловіка. Тобто чоловіків. Причому волосся взято з грудей! І йдеться не про результат діяльності якихось сучасних концтаборів, а рекламну акцію.

Як повідомляє газета «Дейлі стар», предмет верхнього одягу розроблено в рамках рекламної кампанії нового молочно–шоколадного напою для чоловіків. За словами дизайнерів, таке пальто має закликати британських чоловіків стати мужнішими. Адже, мовляв, сучасна чоловіча мода стає дедалі менш маскулінною, представники сильної статі піддаються цими віянням і заради моди відмовляються від своєї природної краси.

Дизайнери особливо наголошують на тому, що голити груди — не по–чоловічому. Хоча в рекламній фотосесії, приуроченій до випуску диво–пальта, взяв участь чоловік якраз без волосся на грудях.

Відомо, що на створення одного такого виробу пішло близько 200 годин роботи кушнірів та кравців і мільйони волосків, висмикнутих із верхніх частин чоловічих тулубів. Покупцям така рідкісна річ обійдеться в 2499 фунтів стерлінгів. Яку кількість пальт було виготовлено, не уточнюється.