Зірка №2500

26.06.2013
Зірка №2500

Дженніфер Лопес на своїй зірці. (Рейтер.)

На Алеї слави в Голлівуді з’явилася ювілейна, 2500–та, зірка. Її «власницею» стала знаменита американська співачка й акторка Дженніфер Лопес.

Так–так, виявляється, Джей Ло, попри купу інших нагород, ще не мала своєї зірки на Голлівудському бульварі. А відзначили 43–річну актрису передусім за досягнення в індустрії звукозапису й музики.

На урочисту церемонію Джей Ло прийшла по–простому — в білій футболці та широкій лискучій спідниці помаранчевого кольору. Її супроводжували п’ятирічні двійнята — син і донька від Марка Ентоні, та новий бойфренд — 26–річний актор Каспер Смарт.

«Це все відчувається... я не знаю... якось сюрреалістично, але при цьому настільки реально... Це приголомшливо», — сказала актриса і... вляглася на свою зірку ледь не долілиць.

Дженніфер Лопес уже багато років залишається на хвилі популярності. Відома як власниця «найдорожчих сідниць у шоу–бізнесі», вона випустила сім студійних альбомів із піснями в латиноамериканському стилі, відома також як танцівниця, а як акторка знялася майже в 30 фільмах, зокрема в комедіях «Давайте потанцюємо» з Річардом Гіром, «Весільний переполох» із Меттью Макконехі, «Якщо свекруха — монстр» із Джейн Фондою. Присутня на церемонії Фонда заявила, що Лопес «повинна вже мати цілий блок зірок».

До речі, якщо комусь потрібна точна адреса 2500–ї зірки — то вона навпроти готелю W Hotel.